Ingyenes 3d legjobb gyümölcs nyerőgépek

  1. Ingyenes Kaszinó Játékok: Mindenki, aki valódi pénzben játszik, felmászhat a VIP Program szintjein.
  2. Nyerési Esélyek És Játékmódok A Nyerőgépek És Pörgetések Játékokban - Ha azt szeretnénk, hogy próbálja ki Videoslots Kaszinó ingyenes pörgetést nézd meg a felülvizsgálat.
  3. Magyar Rulett Duplázás Kaszinóban: Nem vagyok biztos benne, hogy hány blackjack játékosok ott gondolni ezt, de gondoltál már arra, hogy mi történik, ha mellszobor szemben, amikor a kereskedő mellszobor.

Online elektronikus blackjack kaszinó

Kaszinó Stratégiák
Ajánlott kaszinóink mindegyike Ausztrál pénznemben fogad el betéteket különféle fizetési médiumok segítségével, így a játékosok rengeteg választási lehetőséget kínálnak az igényeiknek leginkább megfelelő befizetési mód megtalálásához.
Mennyit Fizet A Kaszinó Befizetés Nélküli Bónusz Nyerőgépekért
Minden egyes bónuszhoz egyedi feltételek tartoznak, feltétlenül ellenőrizze mindegyiket aprólékosan, mielőtt belépne a nehezen megkeresett készpénzbe.
Ha élvezte a Sea Of Tranquility játékot, Próbáljon valódi pénzben játszani az általunk ajánlott online kaszinókban.

Nyerőgép trükkök

Online Kaszinógép Stratégiák 2023
Itt van egy összefoglaló vázlat a kaszinójátékokról, az élő kaszinóról és a sportfogadásokról, amelyeket a fresh Casino nyújt Indiában.
Hogyan Kell Játszani Asztali Bónusz Spins 2023
Közel 100 élő kereskedő játéklehetőség van, amelyek magukban foglalják a baccarat, blackjack, Rulett, póker, játékbemutatók stb.
A Legjobb Kaszinó Nincs Letét Játékok

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ELMARAD! – Weöres Sándor: Csalóka Péter ELŐADÁS

november 9, 2021 @ 7:00 du. - 8:00 du.

2000Ft

Közismert, hogy Weöres Sándor, a több műfajban is zseniális szerző Szombathelyen született. Éppen ideje volt tehát, hogy a jubiláló FERRUM végre megérkezzen hozzá, és az ő darabjának bemutatójával ünnepelje a 45. születésnapját.

A CSALÓKA PÉTER 1950-ben íródott. A szerző eredetileg népmesei elemekből építkezve, bábjátéknak szánta. A fogantatás időpontja és a szöveg társadalomkritikai „áthallásai” Weörösnél és a Ferrum Színházi Társulásnál sem véletlenek. Előbbi a személyi kultusz diktatórikus berendezkedésére utal. 

A darabot csekély dramaturgiai beavatkozással lendületes komédiává varázsoló rendező és társulata viszont a világjárvány okozta közel kétéves szellemi-lelki lehangoltság időszaka utáni örömteli „ébredésre,” az áradó derűre, a nevettetésre, s a gondolkodtatva szórakoztatásra helyezi a hangsúlyt.

Az ábrázolt karakterek nem harsogóak és nem otrombák. A FERRUM arra törekedett, hogy a vígjátéki történetmesélés és jellemábrázolás igazsága érvényesüljön. Ezek az elemek szüljék a humort, nem pedig néhány harsány mondat hatásvadászó tálalása, vagy megjátszása.

Hogy sikerült-e a nemes szándékot megvalósítani? 

Ennek megítélése már nem a 45 éves FERRUM, hanem az „ezerfejű cézár,” tehát a közönség dolga!
Egy teendőnk viszont még maradt, amit ezennel bepótolunk:

BÚFELEJTŐEN JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Részletek

Dátum:
november 9, 2021
Időpont:
7:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
2000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Don Bosco Művelődési Ház
Táncsics u. 44.
Szombathely, 9700
+ Google Térkép