Legjobbes nyerő magyar játékgépek 2023

  1. Biztonságos Kaszinó 2023: A fogadószelvényen belül megadhatja a kockáztatni kívánt összeget, és a rendszer kiszámítja és megjeleníti a nyerésre álló összeget.
  2. Trükkök Nyerni A Kaszinó Bónusz Spins 2023 - A Joker Stacks nyerőgép egy vad szimbólumot is tartalmaz, a mosolygó jester képében, amely a scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít, ami a bónusz arany csillag szimbóluma.
  3. Hol Találok 2023-Ban Befizetés Nélküli Bónuszt Kínáló Snai Kaszinókat: A szerencsejáték-oldalak most nagyon büszkék arra, hogy jó ügyfélszolgálatot nyújtanak, hogy új ügyfeleket vonzzanak szerencsejáték-platformjukra.

Leggyakoribb nyerő magyar nyerőgépek online

Kártyajátékok Kaszinóban 2023
A játék iránti elbűvölés rugalmasságában rejlik.
Magyar Pörgetési Taktikák
Azóta még a vak szerencsejátékosok is elkezdtek játszani néhány félkarú banditát.
Elérhető játszani, mint a Matsuri mobile slot vagy online slot, azonban úgy dönt, hogy játszani, Te fogsz élvezni fonás.

Magyar kaszinó nincs letét blackjack játék szabály

Erős Ima Nyerni A Kaszinóban 2023
Wild helyettesítések, Jumbo blokk szimbólumok tartsa az alap játék izgalmas, ingyenes pörgetések győzelem szorzók, óriás szimbólumok minden körben viszont ez egy rendkívül jövedelmező funkció.
Leggyakoribb Szerencsejáték És Rulett Online Játékok
Ez megdöbbentő számú lehetőség a helyi és nemzetközi sportok széles választékában.
Legjobb Nyerőgépek É Bónusz Blackjack És Rulett

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Weöres Sándor: Csalóka Péter PREMIER

október 1, 2022 @ 7:00 du. - 8:00 du.

2000Ft

Közismert, hogy Weöres Sándor, a több műfajban is zseniális szerző Szombathelyen született. Éppen ideje volt tehát, hogy a jubiláló FERRUM végre megérkezzen hozzá, és az ő darabjának bemutatójával ünnepelje a 45+1. születésnapját.

A CSALÓKA PÉTER 1950-ben íródott. A szerző eredetileg népmesei elemekből építkezve, bábjátéknak szánta. A fogantatás időpontja és a szöveg társadalomkritikai „áthallásai” Weörösnél és a Ferrum Színházi Társulásnál sem véletlenek. Előbbi a személyi kultusz diktatórikus berendezkedésére utal. 

A darabot csekély dramaturgiai beavatkozással lendületes komédiává varázsoló rendező és társulata viszont a világjárvány okozta közel kétéves szellemi-lelki lehangoltság időszaka utáni örömteli „ébredésre,” az áradó derűre, a nevettetésre, s a gondolkodtatva szórakoztatásra helyezi a hangsúlyt.

Az ábrázolt karakterek nem harsogóak és nem otrombák. A FERRUM arra törekedett, hogy a vígjátéki történetmesélés és jellemábrázolás igazsága érvényesüljön. Ezek az elemek szüljék a humort, nem pedig néhány harsány mondat hatásvadászó tálalása, vagy megjátszása.

Hogy sikerült-e a nemes szándékot megvalósítani? 

Ennek megítélése már nem a 45+1 éves FERRUM, hanem az „ezerfejű cézár,” tehát a közönség dolga!
Egy teendőnk viszont még maradt, amit ezennel bepótolunk:

BÚFELEJTŐEN JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Részletek

Dátum:
október 1, 2022
Időpont:
7:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
2000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1227657741363913

Helyszín

MMIK
Ady tér 5.
Szombathely, 9700
+ Google Térkép
View Helyszín Website