Vasban. Vértben. Ferrum!

AKTUÁLIS HÍREINK

Csalóka Péter premier

A Ferrum Színházi Társulás sok szeretettel hívja és várja Önöket 2022. október 01-én 19 órakor a MMIK-ban (Szombathely, Ady tér 5.), ahol bemutatja Weöres Sándor: Csalóka Péter című felnőtteknek és ...
| szept 2, 2022

ELMARAD a Csalóka Péter premier

Az előadás betegség miatt elmarad. A bemutató várható időpontja: 2022. A Ferrum Színházi Társulás sok szeretettel hívja és várja Önöket 2021. november 06-án 19 órakor a Don Bosco Művelődési Házban ...
| okt 6, 2021

Nemesbődön a FÖF

Hosszú kényszerpihenő után örömmel tettünk eleget a nemesbődi meghívásnak. Cervantes: Féltékeny öreg férj című komédiáját szuper közönség előtt játszhattuk! Köszönjük szépen a vendéglátást! Az előadás megrendelhető! Bővebb információért kattintson IDE!
| aug 30, 2021

“… kezdetben vala a játék. A teremtő spekulált. Időszerűen. Ezt pártold, ez nem öl. Eme-ama-tőrt.“

Török Gábor – Cukor György

A kulisszák mögött

Életképek a Társulat mindennapjaiból

előadásaink

You couldn't get in better hands

Our Team

Kapcsolat

Küldjön nekünk üzenetet!

MESKÓ KRISZTIÁN

az egyesület elnöke
+36 30 659 0275
krisztianmesko@gmail.com

TÖRÖK GÁBOR DEZSŐ

a Társulat művészeti vezetője
+36 20 484 4445
torok.gabor.d@gmail.com

Rólunk mondták

"... a hétköznapiság cselekménytelenségben, a látványos akciók kerülésében nyilvánul meg, a Ferrum Színpad előadása látvány- és hangelemekben gazdag, szinte úgy érezzük, száguldanak a percek"
Rozán Eszter
www.vaskarika.hu
"„Ez nem színház” – csattant össze tavaly a kinti valóság a bentivel. Észrevétlenül ez a motívum is átvándorolt az idei előadásba; talán életünk alapkérdése. (Hogy tudniillik mi a valóság?) Mert az idén, ha lehet, még nagyobb a meglepetés."
Ölbei Lívia
www.vaol.hu
"A díszlet minimuma, a félreértésekkel, álruhákkal, átejtésekkel tűzdelt komédiázás maximuma – összefoglalóan így jellemezhetjük az estét, amely bizonyos értelemben színháztörténeti tanfolyamnak is nevezhető. "
Ölbei Lívia​
WWW.VAOL.HU​

Video in the Background

Start website right now!

Rife is powerful Multipurpouse WordPress Theme with many cool features and various plugins support. Your site will run very well no matter what device your users will use. Rife is just highly responsive theme!