„…egész életünk egy merő félreértés…”

/mondattöredék a darabból/

Dinosz Taxiarhisz: A VÉNLÁNY SAPKÁJA

groteszk egyfelvonásos

Ha görög dráma és színház, akkor reflexszerűen az ókorra asszociálunk, noha az új idők drámairodalma is nagyon gazdag és izgalmas választékot kínál. A Ferrum Színházi Társulás az egyik érdekes XX. századi, „majdnem” kortárs kis gyöngyszemmel, Dinosz Taxiarhisz „A VÉNLÁNY SAPKÁJA” című, groteszk egyfelvonásososával szeretné meglepni a közönségét.

A darab címe becsapós, mert spontán módon arra is gondolhatnánk, hogy egy öreglány és a sapkája köré szőtt bonyodalmak bizonyára habkönnyű bagatellek. De nem így van!

A 44. születésnapjára készülő, az állandóságot és a megújulást egyaránt képviselő FERRUM ezúttal is aktuális problémára, az emberi lét árnyoldalára, a kapcsolatok válságára, a kommunikációképtelenségre, a magány elviselhetetlenségére fókuszál, miközben nem mond le a nevettetésről sem. Társulatunk keserédes játékstílusa törzsközönségünk számára nem ismeretlen. De titkon azt reméljük, hogy a színházi bemutatónkra először „betévedő,” a „VÉNLÁNYT” megtekintő nézők hosszabb távon is a FERRUM és a SZÍNHÁZ elkötelezett barátaivá válnak!

Műsoridő: 60 perc 
Rendező: Török Gábor Dezső

Az előadás megrendelhető!

Igény esetén fény- és hangtechnikát, plakátokat, műsorlapokat a FeSzT biztosít.

Megnézted? Értékeld!